C-Value

Bliv attraktiv på arbejdsmarkedet med Six Sigma uddannelser

Vores erfaring er, at efteruddannelse indenfor Six Sigma gør jobledige attraktive på arbejdsmarkedet. Med andre ord, er det en fordel at holde dig aktiv med efteruddannelse i sin ledighedsperiode. Uddannelsen findes på forskellige niveauer, alt efter hvilke kompetencer du skal have til en konkret stilling. Gradueringen starter på White Belt niveau og slutter på Black Belt niveau. Kompetencer indenfor Six Sigma giver dig personlig udvikling og hjælper virksomheder til succes. Eksempelvis er Six Sigma Green Belt en eftertragtet projektlederuddannelse, som klæder dig på til fremtidens arbejdsmarked.

Vi vil gerne hjælpe både jobledige og medarbejdere med at stå stærkere på arbejdsmarkedet. Vores erfaring er, at kandidater med Six Sigma uddannelser bliver prioriteret i virksomhederne. 

Six Sigma er simpelthen en af de sidste 25 års største nyskabelser indenfor ledelse og en uhyre effektiv måde at øge en virksomheds konkurrenceevne på. Du har simpelthen ikke råd til ikke at forstå konceptet – og praktisere det

Chairman og CEO Jack Welch hos G


"Jeg forstod svær teori og komplekse statistikker, fordi Torben Kjær Madsen leverede lavpraktisk Six Sigma undervisning"

Ashkan Reza Gholi, Metallurgist and foundry engineer hos TASSO A/S

Six Sigma metodikken indeholder værktøjer, som giver din virksomhed mulighed for at reducere variationer i alle gentagne arbejdsprocesser på alle niveauer. På Green Belt niveau lærer du en struktureret tilgang til at løse og fjerne variation i alle gentagne arbejdsprocesser. Du vil lære både statistiske og forandringsledelses værktøjer. Din virksomhed kan forvente et udbytte pr. projekt på plus kr. 50.000.

Strategisk indførsel af Six Sigma kultur vil øge konkurrenceevnen og indtjeningen. Derudover skabe stor værdi for interne og eksterne kunder samt øge arbejdsglæden hos medarbejderne. I en Six Sigma organisation bør fordelingen af gradueringen af medarbejdere være fordelt således: 100% White Belt på niveau, 30% på Yellow Belt niveau, 10% på Green Belt niveau og 1% på Black Belt niveau.

Få nøglekompetencer til fremtidens arbejdsmarked og indgående kendskab til Six Sigma, så du praktisk kan anvende alle værktøjerne i metodikken.

Styrk dine kompetencer så du kan implementere Six Sigma strategisk i organisationen. Denne uddannelse er for dig som vil arbejde med komplekse problemstillinger ude i virksomheden og hvor der er fokus på data og forandringsledelse.

 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.
Gæst
Fredag, 14. Juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.c-value.dk/

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service