C-Value

Stærke rabatter på efterårets åbne kurser

Her midt i en COVID-19 krisetid bliver behov for selvrealisering for mange ikke afdækket. Vi må ikke samles og behov for uddannelse og for at være sociale står i venteposition. Forhåbentlig bruger du tiden indtil situationen er i kontrol, til at få afdækket de behov som måske i en travl hverdag og et travlt arbejdsliv stod i venteposition.

Udover det svære og trælse i denne tid, er der gode muligheder for at fordybe sig i livet, både hvad angår den personlige del og den forretningsmæssige del. Mange opdager måske at noget bør forandres og udvikles. Der kan være mange ting i spil og nu da stilheden har vist sig mere og travlheden mindre, bruger flere måske tiden på internettet til online handel og til at drømme om hvad 2. halvår skal bruges til.

Hos C-Value® vi vil gerne imødekomme dig, som drømmer om uddannelse indenfor LEAN, Six Sigma, TPM og Minitab. Vi ved at flere lider både personlige og forretningsmæssig økonomisk tab. Derfor giver vi 10% rabat, når du tilmelder vores åbne kurser, som afholdes i 2. halvår 2020, senest 30. juni 2020.

Det eneste du skal gøre er, at beslutte dig til hvilke af vores attraktive kurser du vil tilmelde dig. Er du i tvivl og har behov for sparring, så kan du med fordel kontakte os, hvor vi sammen kan planlægge din uddannelsesplan:

Torben Kjær Madsen, torben@c-value.dk, 5089 6000

Lisbet Rosendahl, lisbet@c-value.dk, 5089 6001

Få en LEAN projektlederuddannelse, der gør dig til en attraktiv og eftertragtet effektiviseringsprojektleder.

Få det overordnede overblik i en tværorganisatorisk rolle som mentor og coach for effektiviseringsprojektlederne i din virksomhed. Uddannelsen er af høj kvalitet og er for dig der har arbejdet som effektiviseringsprojektleder og som allerede er uddannet LEAN Green Belt (Manager).

Få kompetencer til at kunne anvende aktivitererne indenfor TPM, som er små løbende vedligeholdelsesforbedringer udført af alle medarbejdere.

 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.
Gæst
Søndag, 7. Marts 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.c-value.dk/

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000
+45 5089 6001

ADRESSE:
Essen 27 C
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service