C-Value

Helt uden pis, så glædes jeg over mit arbejde hver eneste dag!

1. maj 2012 startede jeg et kapitel i mit erhvervsliv, der skulle blive den vildeste rejse i mit arbejdsliv, som jeg aldrig havde drømt om.

Lisbet Rosendahl, Effektiviseringstræner, C-Value®

Idag fejrer jeg 8 års jubilæum og fatter slet ikke hvor årene blev af. Og alligevel så sidder jeg på min arbejdsplads og reflekterer over alle de vilde, skøre, sjove og udviklende ting jeg har været med til. Når jeg tænker på alt dette, så giver det god mening, at 8 år er gået. Jeg kender ikke morgendagen, og derfor skal mit jubilæum sgu fejres, selvom det hverken er halv eller hel rund. Min arbejdsdag startede idag med, at jeg forkælede vores team med et rundstykke og en kop varm velbrygget kaffe. Til frokost napper vi i dagens anledning et stykke smørrebrød og et glas rosévin - eller to. 

Jeg husker, at vi startede hjemme ved køkkenbordet hos chefen Torben Kjær Madsen. Det lyder måske sådan lidt primitivt, men vi sad seriøst og arbejdede i Torben's køkken i privaten, mens hans 3 børn kom hjem på skift fra skole og vaskemaskinen kørte i baggrunden. Efterfølgende fik vi nogle rigtig dejlige lokaler i en patriciervilla i hjertet af Kolding. Vi havde adgang til et mødelokale med skrå vægge på 2. sal, hvor jeg aldrig holdte mig tilbage med, at slæbe service op og ned ad trapper. Det var her vi startede på rigtig at få sat tingene i struktur og fik adgang til nogle virkelig store kunder. I november 2017 flyttede vi hele molevitten til Essen 27 C, hvor virksomheden har nuværende adresse. Jeg er uddannet fra mit barndomshjem til at gøre en indsats og overholde mine forpligtelser. Min stædighed kombineret med det gjorde, at jeg sammen med en veninde og min mor indrettede hele vores læringsmiljø. Vi samlede IKEA møbler til den helt store guldmedalje og jeg fik den vildeste seneskedebetændelse i mit ene håndled, fordi jeg havde fastgjort 100-vis af skruer med umbraco nøgler. Vi havde for at sige det mildt, pisse travlt på det tidspunkt og mens Torben stod og underviste i døgndrift skabte jeg vores læringsmiljø. Jeg elsker mit arbejde fordi opgaverne er så mangeartede og brede. Torben kan sætte mig til stort set alt og fordi vi har arbejdet sammen så længe, ved vi næsten hvad den anden tænker. Og så er jeg ret vild med at have travlt og gang i alt muligt. Det er mig en ære at tage godt imod vores kunder, leverandører, samarbejdere, kursister og relationer. Og jeg er total vild med at være med ude i virksomhederne og sidder ofte og arbejder med egne opgaver, mens Torben underviser - blot for at skabe nærhed til medarbejderne. Nærheden giver også adgang til tillid og jeg får rig mulighed for at give erhvervssparring til ledere og terapeutiske samtaler med medarbejdere.

Udover at være ansat som effektiviseringstræner hos C-Value®, er jeg mødeleder i erhvervsnetværket Value Connect® af samme ejer. Jeg er oprindelig uddannet som kontorassistent indenfor revisorbranchen, har en merkonom i markedsføring, har studeret systemisk integreret familieterapi, er Dale Carnegie® uddannet indenfor præsentationsteknikker og kommunikation og ledelse samt uddannet gestaltterapeut. Efteruddanner mig indenfor kognetiv terapi, ACT og coaching. Har erhvervserfaring indenfor brancherne økonomi, kontorforsyningsmaskiner, stålindutri, transport og uddannelse. Jeg er mor til Dansk Spids hundene Cajsa på 6 år og Nova på 15 uger.

Lisbet Rosendahl

Relevante links:

C-Value®

Value Connect®

Jeg giver min viden og indsigt til vores kunder

Få dybere forståelse for, hvilke parametre der er i spil hos mennesker i forandringer.

Du får indsigt i at hvert menneske er forskellig, og helt rigtig på sin måde. Du får forståelse for hvordan behov er i spil hos det enkelte menneske og hvordan motivation og ledelse sker bedst mulig.

Som leder på ethvert niveau har du måske dilemmaer mellem dig og medarbejdere, medarbejdere imellem eller mellem dig og andre i ledelsen. Indsigt i dig gør en absolut forskel for forståelse, rummelighed og kommunikation. Effektiviseringstræner Lisbet Rosendahl som er uddannet gestaltterapeut og efteruddanner sig indenfor Kognitiv Terapi, ACT og coaching tilbyder samtaleterapi og psykoterapi, al afhængig af hvad du kan forpligte dig til. Samtalerne kan med fordel og fortrolighed foregå i vores attraktive læringsmiljø på Essen 27 C, 6000 Kolding.

Vi giver dig sparring og rådgivning til din uddannelsesplan og undersøger perspektiverne omkring dine behov og dine kompetencer, når du vil tage din næste uddannelse hos C-Value®.

 

Kommentarer

Der er endnu ingen der har kommenteret på dette indlæg.
Så du kan være den første til at kommentere på det.
Gæst
Fredag, 3. December 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.c-value.dk/

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000
+45 5089 6001

ADRESSE:
Essen 27 C
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service