C-Value

Effektiviseringskurser

Er du klar over vores kurser giver return of investment?

Bliv klar over at vores kurser giver return of investment, når du tager på vores kurser indenfor effektivisering.

På alle kurserne vil du opdage, at der er et overordnet tema som handler om, at gøre dig bedre. Både til gavn for din virksomheden og i særdeleshed til gav til dig personligt, afhængigt af hvilket niveau du er ansat på i organisationen. Vi kalder det talentudvikling, fordi du vil arbejde med dine personlige talenter og måske blive opmærksom på nogle du ikke havde opdaget. Din personlige rejse og udvikling af dig som medarbejder, mellemleder eller topleder starter altid hos dig selv.

 

Talentudvikling af dig til gavn for din virksomhed og dig

 

Følg de online kurser vi løbende planlægger

 

Menneskelig indsigt skaber arbejdsglæde

Vores erfaring og overbevisning er, at alting starter hos dig selv. Indsigt i dig giver dig mulighed for at rumme andre mennesker. Rummelighed betyder også at du i sociale sammenhænge, vil have en ligeværdig og respuktfuld måde at indgå i kommunikation og samarbejde på. Det er befriende at være sammen på disse vilkår og burde have højere fokus i organisationerne, fordi det i sidste ende vil styrke virksomhederne økonomisk og konkurrencemæssigt på markedet. Vi arbejder gennemgående med disse hovedpunkter:

  1. Rammer
  2. Værdier
  3. Systemer
  4. Forforståelser
  5. Behov
  6. Selvregulering
  7. Motivationstyper
  8. Selvbestemmelse (SDT)
  9. Oplevelse af sammenhæng (OAS)
  10. Kommunikation

Vores erfaring er, at disse hovedpunkter er dækkende uafhængigt af om det handler om udvikling af den enkelte medarbejdere eller medarbejdere i teams. Når vi arbejder med vores kunder, bliver vi altid opmærksomme på, at der dukker en masse underpunkter op, som peger op mod overpunkterne. Derfor synliggør vi disse og arbejder med dem som omdrejningspunkt. 

 

Læs mere om kompetenceudvikling i vores blog indlæg

 

Denne palette af kurser vil give hurtige gevinster til din virksomhed, fordi du bliver trænet til at arbejde smartere og mere effektivt med dig selv, dine møder, opgaver, sidemandsoplæring og statistikker.

Du vil på flere af uddannelserne få forståelse for udvalgte værktøjer indenfor LEAN og Six Sigma metodikkerne: Eks. CTC, CTQSIPOC.

Disse kurser er målrettet den vigtigste kilde i din organisation, nemlig medarbejderne.

De menneskelige kompetencer er afgørende for udvikling og succes i din virksomhed.
Kurserne bidrager med stor værdi til både dig og dit team.
Udgangspunktet for dem alle er at al udvikling starter hos dig selv, for at få succes
sammen med andre mennesker.

 

Du kan tage effektive kurser indenfor Effektiviseringskurser hos C-Value®:

 

Ofte brugte søgeord indenfor Effektivseringskurser:

 

Billedet illustrerer en mand der sidder ved et skrivebord og tager sig til hovedet. Omkring ham er stakke af bøger og papirer. Billedet visualiserer demotivering, håbløshed, stress, pres, spild og penge ud af vinduet når der ikke arbejdes med effektivisering indenfor: Personlig Effektivisering, Møde Effektivisering og Opgave Effektivisering.
 

Personlig Effektivisering

film

Du vil blive mindst 25% mere effektiv, med denne uddannelse indenfor personlig effektivisering.

Læs mere om Personlig Effektivisering

Introduktion til PPAP

film

Denne uddannelse vil give dig forståelse for, hvordan du sikrer at kvalitet til jeres kunder er i overensstemmelse med angivne specifikationer. PPAP er et systematisk og struktureret kvalitetssikringsværktøj, som sikrer kvalitet og risikostyring mellem din virksomhed og jeres kunder.

Læs mere om Introduktion til PPAP

Inspirerende arbejdsmiljø

film

Der er mange trænere i aktivitet, og som samtidig føler sig usikre på deres evner, deres faglighed og deres kompetencer.

Læs mere om Inspirerende arbejdsmiljø

Ledelse af mindset

film

Få en gennemgående forståelse for, hvilke parametre der er i spil hos mennesker i forandringer. Med denne uddannelse vil du få indsigt i at hver medarbejder er forskellig, og helt rigtig på sin måde.

Læs mere om forandringsledelse

Møde Effektivisering

film

Denne uddannelse vil give dig forståelse for det usynlige spild, som skabes i virksomheden fra mødeaktiviteter.

Læs mere om Møde Effektivisering

Introduktion Jobtræning i TWI-filosofien

film

Vidste du, at en af de første TWI trænere var Taiichi Ohno fra Toyota? Du kan starte din rejse med denne uddannelse, som vil give dig kendskab til den amerikanske model. Den blev skabt i 1940’erne, og hedder Train Within Industries.

Læs mere om Jobtræning i TWI-filosofien

Grundlæggende statistik i Minitab

film

Få kendskab til et af markedets bedste digitale produkter. Med denne uddannelse bliver du fortrolig i softwareprogrammet Minitab, som hjælper effektiviseringsprojektledere til en nemmere arbejdsdag.

Læs mere om Grundlæggende statistik i Minitab

Assessment

film

Assessment er meget oppe i tiden, og bliver foretaget i flere af de store virksomheder i forbedringsrejsen. Denne uddannelse vil dig en indgående forståelse for en struktureret og dokumenteret fremgangsmåde, i at flytte og fastholde forbedringsrejsen.

Læs mere om Assessment

Opgave Effektivisering

film

Sidder du med den oplevelse, at ingen ved hvad hinanden gør, så vil denne uddannelse helt klart gøre en forskel.

Læs mere om Opgave Effektivisering

Jobtræning i TWI-filosofien

film

Vidste du, at en af de første TWI trænere var Taiichi Ohno fra Toyota? Du kan starte din rejse med denne uddannelse, som vil give dig kendskab til den amerikanske model. Den blev skabt i 1940’erne, og hedder Train Within Industries.

Læs mere om Jobtræning i TWI-filosofien

PersonProfil KYBE®

film

Få adgang til en lavpraktisk model, som på en sjov og inspirerende måde vil give dig et skarpt overblik over adfærdstyper.

Læs mere og tilmelding

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service