C-Value

FAQ

Hvad er LEAN?

LEAN er en systematisk måde som effektiviserer processen, at få produktet ud til kunden, uden spild, knæk og bræk og ikke værdiskabende aktiviteter.

Det er en anerkendt metodik, som startede sine dage hos Toyota. Som omdrejningspunkt bruges PDCA-hjulet og de 5 LEAN-principper. Virksomheder der ønsker at indføre LEAN-kultur starter med de lavthængende frugter. Det er bl.a. at blive dygtig til at alle medarbejdere for forståelse for LEAN 5.

 

Hvad er Six Sigma?

Six Sigma er en anrkendt metodik som fjerner variationer i gentagne arbejdsprocesser og leverer produkter til kunden indenfor kundens krav - normalfordelingen.

Motorola var nogen af de første som arbejdede med Six Sigma. Omdrejningspunktet er DMAIC-hjulet, som sikrer at der ikke springes fra problem til løsning, men at målinger og analyser beslutter hvilke forbedringer der skal indføres.

 

Hvad er TPM?

TPM er en betegnelse for forskellige arbejdsmetoder som udføres af alle medarbejdere.

Medarbejderne har en vigtig rolle i at sikre løbende forbedringer, ligesom de selv skal udføre forebyggende vedligehold af bl.a. maskiner. Hos C-Value® kan dine medarbejdere blive uddannet på 4 forskellige niveauer. Læs mere her

 

Hvad er Projektledelse?

Begrebet projektledelse betyder, at man kan arbejde med effektiviseringsprojekter og vælge den metodik og de værktøjer, som passer bedst mulig til opgaven.

 

 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service