C-Value

Flemming Tiro Lund

Flemming Tiro Lund

Flemming Tiro Lund

Freelance Effektiviseringstræner

Kontakt informationer:

torben@c-value.dk

50 89 60 00

Links:

LinkedIn

Underviseren som altid har mennesket i centrum

Flemming Tiro Lund afprøver selv de ting han beder andre om at gøre, så når han underviser i Jobtræning i TWI-filosofien, har han selv været i produktionen og hente rutinen i dette træningsredskab.

Med viden fra TWI og træningsfilosofi fra det Amerikanske institut Training Within Industry, leverer Flemming Tiro Lund en meget seriøs undervisning. Jobtræning i TWI-filosofien er at sikre, at eleven har modtaget og forstået det lærte, og ikke at undervisningen er leveret. Det mærkes tydeligt i hans undervisning, hvor han er meget nærværende og indlevende i emnet.

Flemming arbejder til dagligt som terapeut, og han har stor viden om psykiske parametre der er på spil under indlæring af et nyt stof. Han bruger hypnose til at hjælpe hans klienter, men bare rolig, han lader den del blive hjemme i klinikken.

Han har stor erfaring fra undervisning under Danmarks Idrætsforbund, og han har være ansat som underviser i AMU, samt han har været uddannelsesansvarlig for 500 medarbejdere på LEGO, hvor han udviklede den undervisning der er grundlag for det der undervises efter i dag.

 

Flemming underviser i følgende kurser under Effektiviseringskurser

Introduktion til Jobtræning i TWI-filosofien

Jobtræning i TWI-filosofien

Inspirerende arbejdsmiljø

 

 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service