C-Value

Ida Fabienke Grundahl

Ida Grundahl

Ida Fabienke Grundahl

Effektiviseringspiccoline

Kontakt informationer:

torben@c-value.dk

+45 5089 6000

Links:

Facebook

 

Sød skolepige nurser om vores attraktivelæringsmiljø

Ida er pigen som  sikrer, at det rart at møde ind på arbejde, fordi hun har nurset om lokalerne, så der dufter dejligt  og ser pænt ud.

Ida Fabienke Grundahl sørger for, at vi efterlever noget af det, som vi træner vores kunder i. Hun praktiserer de 5 trin i værktøjet LEAN 5S, når hun sorterer, strukturerer, skrubber og skurer, standardiserer og efterlever selvdiciplin. Ida er hos os minimum en gang pr. uge, og sørger for, at vores læringsmiljø fremstår enkel, rengjort og med et skarpt overblik. Udover, at vores kunder kan møde hende i vores læringsmiljø, kan de møde hende til vores effektive arrangementer, som vi løbende afholder.

Hun er ansvarsfuld, energisk, interesseret og har et sødt og imødekommende væsen, som passer godt til vores virksomhedsprofil.

Ida er hestepige og bruger en stor del af sin fritid på at dygtiggøre sig indenfor hestesport. Hun har fået flere medaljer og brænder igennem med sin entusiasme og begejstring for heste og er tilknyttet Dalby Rideklub, som er lokalt der hvor hun har sit privatliv.

 
 
 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service