C-Value

Jacob Krogh

Jacob cirkel

Jacob Krogh

Titel

Kontakt informationer:

info@c-value.dk

50 89 60 00

Links:

LinkedIn

Optaget af tværoganisatorisk ledelsesarbejde

Jacob har bred erfaring indenfor det ledelsesmæssige felt og har det skarpe overblik over hvordan ledelse og effektivisering bliver en succes.

Oprindeligt uddannet professionel jæger og har arbejdet som selvstændig konsulent og underviser indenfor jagt, natur - og vildtforvaltning. I den forbindelse tog han i 2001 en uddannelse som Voksenunderviser. Yderligere har Jacob, i regi af Danmarks Jægerforbund, arbejdet som konsulent på Danida finansierede udviklingsprojekter omkring natur – og vildtforvaltning i Malawi i Sydøst Afrika.

Efter et sporskifte i 2008 gav Jacob sig til at arbejde med udsatte unge. Dette blev omdrejningspunktet for hans arbejdsliv frem til efteråret 2020. I perioden i perioden 2012 til 2020 har Jacob fungeret som teamleder, afdelingsleder og fagchef i forskellige kommuner med fokus på udsatte unge og deres fodfæste på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet. Jacob er uddannet voksenunderviser, han har en diplomuddannelse i Ledelse og en grunduddannelse i Systemisk Organisationsarbejde.

Jacob er optaget af ledelse og af, hvad god ledelse betyder for effektiviteten og for det produkt, der kommer ud af processen – fordi ledelse er ikke en position, men en proces. Han tror på, at man som leder får de bedste resultater hvis man mestrer balancen i at opsætte mål, sætte retning, følge op og give feedback, med inddragelse, anerkendelse, medbestemmelse og faglig og personlig medarbejderudvikling.

I sin fritid går Jacob meget op i natur – og vildtpleje og jagt og ikke mindst jagthundetræning, som han bruger meget tid på.

Jacob underviser i følgende kurser under Effektiviseringskurser

Personlig Effektivisering

Møde Effektivisering

Opgave Effektivisering

PersonProfil KYBE® - Value team

Ledelse af mindset

Assessment

 

 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000
+45 5089 6001

ADRESSE:
Essen 27 C
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service