C-Value

Jeppe Beier Madsen

 

 

Jeppe Beier Madsen

Jeppe Beier Madsen

Effektiviseringsassistent

Kontakt informationer:

jeppe@c-value.dk

50 89 60 00

Links:

LinkedIn

 

Detaljeorienteret og omhyggelig medarbejder

Jeppe er en super god kollega og møder på arbejde med et ungt sind og frisk viden, hvilket kommer både medarbejdere og kunder til gode.

Jeppe Beier Madsen er skarp i brugen af excel og andre Microsoft produkter. Derudover til at designe undervisningsmateriale. Han har et godt øje for detaljer og har flair for tal.

I 2019 færdiggjorde han sin EUD Business med speciale indefor handel på International Business College. Jeppe søger ihærdigt efter en elevplads samtidig med at han bl.a. arbejder med udvikling af undervisningsmateriale og modeller hos C-Value®  

Jeppe har et roligt væsen og passer på sig selv ved at dyrke fitness flere gange om ugen. Han har dyrket fodbold på et højere plan, hvilket bevidner om hans analytiske evner. Han er vellidt i hans personlige netværk blandt hans kammerater, som både består af piger og drenge. Jeppe drømmer om at købe sin egen bil og det er hans far og mor sikkert glade for.

Du vil møde Jeppe, når han er i vores læringsmiljø for at udføre opgaver. Han vil tage imod dig med respekt, et lille smil og forsigtighed. 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service