C-Value

Kompetenceudvikling 

Disse kurser er målrettet den vigtigste kilde i din organisation, nemlig medarbejderne.
De menneskelige kompetencer er afgørende for udvikling i din virksomhed.
Kurserne bidrager med stor værdi til både dig og dit team.
Udgangspunktet for dem alle er at al udvikling starter hos dig selv, for at få succes
sammen med andre mennesker.

Du kan tage effektive kurser indenfor Kompetenceudvikling hos C-Value®:

 Billedet illustrerer 3 mennesker på række. En mand, en kvinde og en mand som går derudaf og holder en puslebrik hver. Puslebrikkerne passer sammen og puslespillet er samlet. Billedet visualiserer: Personlig udvikling, ædfærd og teams i udvikling, personligt lederskab, forandringsledelse, persontyper, kommunikation og vidensdeling.
 

PersonProfil KYBE®

film

Få adgang til en lavpraktisk model, som på en sjov og inspirerende måde vil give dig et skarpt overblik over adfærdstyper.

Læs mere og tilmelding

Forandringsledelse

film

Få en gennemgående forståelse for, hvilke parametre der er i spil hos mennesker i forandringer. Med denne uddannelse vil du få indsigt i at hver medarbejder er forskellig, og helt rigtig på sin måde.

Læs mere om forandringsledelse

Kommunikation og vidensdeling

film

Kommunikation er nødvendig for udvikling af dine medarbejdere og din virksomhed. Denne uddannelse vil give dig kendskab til, hvordan god kommunikation bidrager til bedre trivsel og samarbejde.

Læs mere om Kommunikation og vidensdeling

Forstå dine forsvarsmekanismer

film

Forsvarsmekanismer foretages mere eller mindre ubevidst, og foregår overalt hvor der er mennesker tilstede. Denne uddannelse giver dig et grundlæggende kendskab til de mekanismer, der hele tiden er i spil mellem mennesker. Du bliver bevidst om hvornår og hvorfor de er dannet.

Læs mere om Forstå dine forsvarsmekanismer

Assessment

film

Assessment er meget oppe i tiden, og bliver foretaget i flere af de store virksomheder i forbedringsrejsen. Denne uddannelse vil dig en indgående forståelse for en struktureret og dokumenteret fremgangsmåde, i at flytte og fastholde forbedringsrejsen.

Læs mere om Assessment

Projektledelse

film

Vil du have værdifuld viden til at få succes som projektleder? Med denne uddannelse vil du få et indgående kendskab til projektledelse, og anvendelse af relevante værktøjer.

Læs mere om Projektledelse

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000
+45 5089 6001

ADRESSE:
Essen 27 C
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service