C-Value

Kompetenceudvikling 

Er du klar over hvad kompetenceudvikling også er?

Bliv klar over hvad kompetenceudvikling også er, når du deltager på vores palette af kurser indenfor personlig udvikling.

På alle kurserne vil du opdage, at der er et overordnet tema som handler om, at gøre dig bedre - både personligt og forrentingsmæssigt. Vi kalder det talentudvikling, fordi du vil arbejde med dine personlige talenter og måske blive opmærksom på nogle du ikke havde opdaget . Din personlige livsrejse og udvikling af dig som medarbejder, mellemleder eller topleder starter altid hos dig selv.

 

Talentudvikling af dig personligt og forretningsmæssigt

 

Menneskelig indsigt skaber arbejdsglæde

Vores erfaring og overbevisning er, at alting starter hos dig selv. Indsigt i dig giver dig mulighed for at rumme andre mennesker. Rummelighed betyder også at du i sociale sammenhænge, vil have en ligeværdig og respuktfuld måde at indgå i kommunikation og samarbejde på. Det er befriende at være sammen på disse vilkår og burde have højere fokus i organisationerne, fordi det i sidste ende vil styrke virksomhederne økonomisk og konkurrencemæssigt på markedet. Vi arbejder gennemgående med 4 hovedpunkter:

  1. Forforståelser
  2. Systemer
  3. Behov
  4. Alt stater med dig selv

Vores erfaring er, at disse hovedpunkter er dækkende uafhængigt af om det handler om udvikling af den enkelte medarbejdere eller medarbejdere i teams. Når vi arbejder med vores kunder, bliver vi altid opmærksomme på, at der dukker en masse underpunkter op, som peger op mod overpunkterne. Derfor synliggør vi disse og arbejder med dem som omdrejningspunkt.

 

Læs mere om kompetenceudvikling i vores blog indlæg

 

Disse kurser er målrettet den vigtigste kilde i din organisation, nemlig medarbejderne.
De menneskelige kompetencer er afgørende for udvikling og succes i din virksomhed.
Kurserne bidrager med stor værdi til både dig og dit team.
Udgangspunktet for dem alle er at al udvikling starter hos dig selv, for at få succes
sammen med andre mennesker.

Du kan tage effektive kurser indenfor Kompetenceudvikling hos C-Value®:

 Billedet illustrerer 3 mennesker på række. En mand, en kvinde og en mand som går derudaf og holder en puslebrik hver. Puslebrikkerne passer sammen og puslespillet er samlet. Billedet visualiserer: Personlig udvikling, ædfærd og teams i udvikling, personligt lederskab, forandringsledelse, persontyper, kommunikation og vidensdeling.
 

Kommunikation og vidensdeling

film

Kommunikation er nødvendig for udvikling af dine medarbejdere og din virksomhed. Denne uddannelse vil give dig kendskab til, hvordan god kommunikation bidrager til bedre trivsel og samarbejde.

Læs mere om Kommunikation og vidensdeling

Kompetenceudvikling

Forstå dine forsvarsmekanismer

film

Forsvarsmekanismer foretages mere eller mindre ubevidst, og foregår overalt hvor der er mennesker tilstede. Denne uddannelse giver dig et grundlæggende kendskab til de mekanismer, der hele tiden er i spil mellem mennesker. Du bliver bevidst om hvornår og hvorfor de er dannet.

Læs mere om Forstå dine forsvarsmekanismer

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service