C-Value

Lisbet Rosendahl

Lisbet ny 3

Lisbet Rosendahl

Effektiviseringstræner

Kontakt informationer:

lisbet@c-value.dk

+45 5089 6001

Links:

Facebook

LinkedIn

Livsmenneske der favner alle

Lisbet er stærk indenfor menneskelige behov, forsvarsmekanismer og interaktion mellem mennesker, hvilket kommer alle på hendes vej til gode

Lisbet Rosendahl er effektiviseringstræner på vores åbne kurser og virksomhedstilpassede løsninger. Hun ekstrem rummelig overfor andre mennesker, som udspringer af en dyb indsigt i hende selv. Flere års arbejde med egenterapi, supervision og forskellige uddannelser indenfor udvikling af mennesker, har gjort Lisbet til det menneske hun er i dag. Det er hende som afholder samtaler med ledere og medarbejdere samt personlige udviklingsforløb. Hun afslutter opgaverne med høj fokus på behov, forsvarsmekanismer og reaktioner. Lisbet underviser på vores åbne kurser og virksomhedstilpassede løsninger og giver dybere forståelse for mennesker og teams i forandring. Dette giver stor mening hos vores kursister og kunder. Hun er tovholder i vores eksklusive effektiviseringsnetværk og altid deltagende med faglig viden og er omdrejningspunkt for at tingene går op i en højere enhed.

Lisbet Rosendahl er eksamnieret og certificeret Six Sigma Green Belt og har viden og indsigt fra brancherne økonomi (Revisionsfirmaet C. Kragh A/S), kontormaskiner (Rank Xerox Partner ApS og Danka Danmark A/S), stålindustri (Lindab Profil A/S), transport- og logistik (GLS Express A/S og GLS Denmark A/S) og uddannelse.

Hun har studeret psykoterapi på S.I.F. Systemisk Institut for Familieterapi ApS og er certificeret Dale Carnegie® High Impact Presentations og Dale Carnegie® Course – Kommunikation og Ledelse.  Afsluttede 21/2 års uddannelse som gestaltterapeut i november 2019 og videreuddanner sig indenfor kognitiv terapi, metakognitiv terapi, ACT og coaching. Den komplette 4-årige psykoterapeutuddannelse hos Essens Kurser afslutter Lisbet i juni 2021.

Hun arbejder med adfærdssystemet PersonProfil® KYBE og har kendskab til Profiles International og Insights Deanmark Aps. Vil vil tillade os at kalde Lisbet specialist i udvikling af mennesker. Det vil vi, fordi hendes forståelse for andre, har hun på baggrund af dyb indsigt i hende selv. Lisbet har passion for menneskelige relationer og tror på, at de er nødvendige for at få succes. Derudover opbygning af relationer og facilitering af netværksgrupper.

Lisbet har et ekstremt højt drive og passer samtidig på sig selv. Hun dyrker boksetræning i Kolding Bokseklub, løber som en gal med skarpe tider på omkring 4:44 (min/km) og er oppe før en vis herre får sko på. Hun deltager aktivt i de løb der er mulige bl.a. hos Kristina Extreme Running.

 

Lisbet underviser i følgende kurser under Effektiviseringskurser

Personlig Effektivisering

Møde Effektivisering

Opgave Effektivisering

PersonProfil KYBE® - Value team

Ledelse af mindset

Assessment


 
 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000
+45 5089 6001

ADRESSE:
Essen 27 C
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service