C-Value

Lisbet Rosendahl

Lisbet ny 3

Lisbet Rosendahl

Effektiviseringstræner

Kontakt informationer:

lisbet@c-value.dk

+45 5089 6001

Links:

Facebook

LinkedIn

Stærk på reaktioner, interaktion og forsvarsmekanismer mellem mennesker.

Lisbet Rosendahl er effektiviseringstræner på vores åbne kurser og virksomhedstilpassede opgaver. Hun har en anderledes sund og rummelig tilgang til mennesker, end de fleste. Det er hende som afholder medarbejder samtaler og personlige udviklingsforløb, og afslutter opgaverne med høj fokus på adfærd og forsvarsmekanismer. Hun giver en dybere forståelse for menneskelige behov og handlinger, som giver stor mening hos vores kunder. Derudover tovholder i vores eksklusive effektiviseringsnetværk.

Lisbet Rosendahl er certificeret Six Sigma Green Belt og har viden og indsigt fra brancherne økonomi, kontormaskiner, stålindustri, transport- og logistik samt uddannelse.

Hun har studeret psykoterapi på Systemisk Institut for Familieterapi (SIF) og er certificeret Dale Carnegie® High Impact Presentations og Dale Carnegie® Course – Kommunikation og Ledelse. Videreuddanner sig indenfor eksistentiel dynamisk psykoterapi, som er en 4-årig psykoterapeut uddannelse.

Hun arbejder med adfærdssystemet PersonProfil® KYBE og har kendskab til Profiles International og Insight. Lisbet er specialist i forandring og udvikling af mennesker og har passion for menneskelige relationer.

Derudover opbygning af relationer og facilitering af netværksgrupper.

Lisbet underviser i følgende kurser under Kompetenceudvikling

PersonProfil KYBE® - Value team

Forandringsledelse - Value change

Kommunikation og vidensdeling - Value sharing

Forstå dine forsvarsmekanismer

Personligt lederskab

 

 
 

Vores referencer

Referencer samlet 5 logoer

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000
+45 5089 6001

ADRESSE:
Essen 27 C
6000 Kolding