C-Value

Mads Bruun Larsen

Mads Bruun Larsen

Mads Bruun Larsen

Freelance Effektiviseringstræner

Kontakt informationer:

torben@c-value.dk

50 89 60 00

Links:

LinkedIn

Utrolig vellidt af af vores kunder og når omkring alle

Mads er en de stærkeste på markedet indenfor komplekse statistikker og leverer lavpraktisk undervisning i noget, som for flertallet et volapyk

Mads Bruun Larsen er uddannet civilingeniør og ph.d. og Six Sigma Black Belt. Han har arbejdet mere end 10 år som konsulent indenfor Operational Excellence. Han har ledet flere projekter indenfor effektivisering og trænet medarbejdere i LEAN og Six Sigma både nationalt og internationalt. Læs mere om Ph.d. på Wikipedia.

Til dagligt er Mads ansat som underviser på Syddansk Universitet i daglig tale SDU, hvor han underviser diplom- og civilingeniører indenfor statistik, kvalitetsstyring og -ledelse samt procesoptimering.

Mads ankommer altid vores læringsmiljø med et smil og en dejlig ro. Han har en evne til at være sammen med vores kursister, så de er godt tilpasse og respekteret. For mange er statistik noget tungt og svært stof og det formår Mads at få vores kursister til at slappe helt af omkring.

Om vi snakker mystiske statistiske værktøjer som Chi test og Multivarians analyse, så tager vores kursister fra undervisningen med en kæmpe A-HA oplevelse.

 

Mads underviser i følgende kurser under Six Sigma og Effektiviseringskurser

Six Sigma Black Belt (ANALYSE FASEN, modul 5 dag 6 og 7)

Grundlæggende statistik i Minitab

 

Vidste du?

At du kan hente træningsbeskrivelser på de kurser, hvor Mads underviser her:

 

 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service