C-Value

Medarbejdere

Ved du hvad en effektiviseringstræner kan gøre for jeres virksomhed?

Find ud af hvad er en effektiviseringstræner kan gøre for jeres virksomhed, når du læser om det stærke team hos C-Value®. Sammen skaber vi en helhed.

Hos C-Value® vil vi kun give vores kunder gode oplevelser og masser af værdi. Derfor er det ikke tilfældigt, at vores stærke team er sammensat, som det er. Vores adfærdstyper,  forskellige bagrunde og kompetencer skaber synergi, så vi kan nå 365 grader rundt om vores kunder. Vores titler handler alle omkring effektivitet og det er vores omdrejningspunkt. Den titel som bliver mest mødt af vores kunder er effektiviseringstræner, fordi det er dem der leverer proces effektivisering og undervisning.

 

Skal du finde ud af hvad en effektiviseringstræner kan gøre for jeres virksomhed?

 

Det som karaktiseriserer os alle er, at vi er passionerede om vores spidskompetencer og brænder for at hjælpe vores kunder til at stå endnu stærkere på markedet.

 

Torben Kjær Madsen er en af de få som kan undervise i alle niveauer hvad angår LEAN, Six Sigma, TPM og Projektledelse. Hans kalender er typisk fuld af undervisning på åbne kurser og til virksomhedstilpassede løsninger ude hos vores kunder samt proces effektivisering.

Lisbet Rosendahl har fingeren nede i stort set alt hos C-Value® og har en central og udadvendt rolle. Hun får tingene til at ske og skaber stærke relationer mellem os og vores kunder. Hun er utrolig vellidt og savnet, når hun ikke er tilstede. Vores kunder nyder godt af hendes kompetencer indenfor psykoterapi og bliver hurtigt mødt med fortrolighed på baggrund af hendes naturlighed indenfor tryghed og tillid. Læs også dette indlæg fra vores effektive blog.

Mads Bruun Larsen er vores klippe, når vi snakker kompelse statistikker. Han er en af markedets stærke indenfor sit felt og møder op, når han skal undervise i Minitab og på Six Sigma Black Belt uddannelsen. Han møder vores kunder med empati og sikrer, at de kommer stærke fra undervisningen med sin lavpraktiske tilgang.

Flemming Tiro Lund er kendt i huset gennem mange år. Han supplerer når vi kører åbne kurser og kunderelaterede opgaver indenfor sit felt, som er Jobtræning indenfor TWI-filosofien. Han har sin egen klinik hvor han arbejder med hypnoseterapi og er utrolig vellidt af alle.

Joachim Jepsen er vores helt og redder vores røv rigtig tit. Han er manden som har designet vores hjemmeside og er en teknisk nørd. Samtidig har han humor og er utrolig empatisk og imødekommende. Vi savner ham, når han ikke er på kontoret for at passe sit ordinære arbejde hos HITSA A/S.

Jeppe Beier Madsen er vores unge mand som har været med til udvikle filmoptagelser. Det betyder, at vi nu selv kan stå for opgaven på et niveau vi kan være bekendt. Han hjælper og med at lave modeller til undervisningsbrug og  

Ida Fabienke Grundahl er vores søde rengøringpige, som er nurser os i weekenderne. Det er bare så rart at sætte nøglen i døren mandag morgen og træde ind i et rent og velduftende læringsmiljø.

 

Mød vores stærke team

Torben Kjær Madsen

Torben Kjær Madsen

Indehaver og Effektiviseringtræner
50 89 60 00
Lisbet Rosendahl

Lisbet Rosendahl

Effektiviseringstræner
50 89 60 01
Mads Bruun Larsen

Mads Bruun Larsen

Freelance Effektiviseringstræner
50 89 60 00
Flemming Tiro Lund

Flemming Tiro Lund

Freelance Effektiviseringstræner
50 89 60 00
Jacob Krogh

Jacob Krogh

Freelance Effektiviseringstræner
50 89 60 00
Joachim Jepsen

Joachim Jepsen

Effektiviseringsnørd
50 89 60 00
Jeppe Beier Madsen

Jeppe Beier Madsen

Effektiviseringsassistent
50 89 60 00
Ida Fabienke Grundahl

Ida Fabienke Grundahl

Effektiviseringspiccoline
50 89 60 00

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000
+45 5089 6001

ADRESSE:
Essen 27 C
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service