C-Value

Medarbejdere

Ved du hvad en effektiviseringstræner kan gøre for jeres virksomhed?

Find ud af hvad er en effektiviseringstræner kan gøre for jeres virksomhed, når du læser om det stærke team hos C-Value®. Sammen skaber vi en helhed.

Hos C-Value® vil vi kun give vores kunder gode oplevelser og masser af værdi. Derfor er det ikke tilfældigt, at vores stærke team er sammensat, som det er. Vores adfærdstyper,  forskellige bagrunde og kompetencer skaber synergi, så vi kan nå 365 grader rundt om vores kunder. Vores titler handler alle omkring effektivitet og det er vores omdrejningspunkt. Den titel som bliver mest mødt af vores kunder er effektiviseringstræner, fordi det er dem der leverer proces effektivisering og undervisning.

 

Skal du finde ud af hvad en effektiviseringstræner kan gøre for jeres virksomhed?

 

Det som karaktiseriserer os alle er, at vi er passionerede om vores spidskompetencer og brænder for at hjælpe vores kunder til at stå endnu stærkere på markedet.

 

Torben Kjær Madsen er en af de få som kan undervise i alle niveauer hvad angår LEAN, Six Sigma, TPM og Projektledelse. Hans kalender er typisk fuld af undervisning på åbne kurser og til virksomhedstilpassede løsninger ude hos vores kunder samt proces effektivisering.

Mads Bruun Larsen er vores klippe, når vi snakker kompelse statistikker. Han er en af markedets stærke indenfor sit felt og møder op, når han skal undervise i Minitab og på Six Sigma Black Belt uddannelsen. Han møder vores kunder med empati og sikrer, at de kommer stærke fra undervisningen med sin lavpraktiske tilgang.

Flemming Tiro Lund er kendt i huset gennem mange år. Han supplerer når vi kører åbne kurser og kunderelaterede opgaver indenfor sit felt, som er Jobtræning indenfor TWI-filosofien. Han har sin egen klinik hvor han arbejder med hypnoseterapi og er utrolig vellidt af alle.

Joachim Jepsen er vores helt og redder vores røv rigtig tit. Han er manden som har designet vores hjemmeside og er en teknisk nørd. Samtidig har han humor og er utrolig empatisk og imødekommende. Vi savner ham, når han ikke er på kontoret for at passe sit ordinære arbejde hos HITSA A/S.

Jeppe Beier Madsen er vores unge mand som har været med til udvikle filmoptagelser. Det betyder, at vi nu selv kan stå for opgaven på et niveau vi kan være bekendt. Han hjælper og med at lave modeller til undervisningsbrug og  

 

Mød vores stærke team

Torben Kjær Madsen

Torben Kjær Madsen

Indehaver og Effektiviseringtræner
50 89 60 00

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service