C-Value

Har du adgang til softwareprogrammet Minitab?

Få adgang til softwareprogrammet Minitab, som er et af markedets bedste digitale produkter.

Tag på Six Sigma Green Belt og Six Sigma Black Belt uddannelse hos C-Value® og få 3 månederes gratis adgang til Minitab. Det samme gælder når du tager på 1 dags Grundlæggens statistik i Minitab kursus, hvor du får undervisning af Mads Bruun Larsen, som er en af de stærkeste på markedet indenfor komplekse statistikker.

Kursister og medarbejdere fortæller, at Minitab er et super godt supplement til vores lavpraktiske undervisning. De får teorien i måle- og analysfaserne helt lavpraktisk og kan bruge softwareprogrammet til et behandle og analysere på data. Det er simpelthen en win win. Programmet er endvidere eminent til at fortolke og præsentere data. 

Skal du have adgang til softwareprogrammet Minitab?

 

minitab logo cirkel

Minitab

Samarbejdspartner

Kontakt informationer:

 

 

Links:

Hjemmeside

 

Om Minitab

Minitab er den førende leverandør af kraftfuld og brugervenlig kvalitetsforbedringssoftware. Organisationer i mere end 100 lande har transformeret deres forretning ved hjælp af Minitab-produkter og -tjenester.

Minitab® Statistical Software, deres flagskibsprodukt, hjælper fagfolk med at afdække mangler i deres processer og forbedre og er blevet brugt til at implementere stort set alle større Six Sigma initiativer rundt om i verden. Deres kunder er afhængige af Minitab for at hjælpe dem med at opnå kvalitet i verdensklasse.

Minitab har hovedsæde i United Kingdom

 

 

 
 
 
 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service