C-Value

Projektledelse 

Projektledelse værktøjskassen indeholder metodikker, som giver din virksomhed mulighed
for at reducere variationer i alle gentagne arbejdsprocesser på alle niveauer. 

Strategisk indførsel af Projekledelses kultur vil øge konkurrenceevnen og indtjeningen. Derudover skabe stor værdi for interne og eksterne kunder samt øge arbejdsglæden hos medarbejderne.

 

Du kan tage effektive kurser indenfor Projektledelse hos C-Value®:

 

Ofte brugte søgeord indenfor Projektledelse:

  • Hos C-Value® får du (projektleder uddannelse), som er ret bred og vi kommer omkring forskellige metodikker og værktøjer
  • Hos (StepStone) kan du finde ledige stillinger bl.a. indenfor projektledelse
  • Forskelllige (projekt modeller) er godt at have i projektleder værktøjskassen, så du kan anvende præcis den der er behov for
Billedet illustrerer C-Value® DMAIC-hjulet, som også bruges som omdrejningspunkt indenfor metodikken Six Sigma. Projekthjulet sikrer, at effektiviseringsprojektlederen når igennem alle faser i effektiviseringsprojekter.
 

Projektledelse White Belt

film

Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, mellemledere, nøglemedarbejdere, effektiviseringsprojektledere og deltagere i forandringsprojekter. Virksomheder der er projektorienterede, og måske har projektorganisationer, kan med fordel uddanne alle deres medarbejdere Projektledelse White Belt.

På 1 dag får du det hvide bælte

Projektledelse Yellow Belt

film

Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, mellemledere, nøglemedarbejdere, effektiviseringsprojektledere og deltagere i forandringsprojekter. Virksomheder der er projektorienterede, og måske har projektorganisationer, kan med fordel uddanne 30% af deres medarbejdere Projektledelse Yellow Belt.

På 3 dage får du det gule bælte

Projektledelse Green Belt

Projektledelse Green Belt

Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, mellemledere, nøglemedarbejdere, effektiviseringsprojektledere og deltagere i forandringsprojekter. Virksomheder der er projektorienterede, og måske har projektorganisationer, kan med fordel uddanne 10% af deres medarbejdere Projektledelse Green Belt..

På 9 dage får du det grønne bælte

Projektledelse

Projektledelse Black Belt

film

Kurset henvender sig til medarbejdere, der allerede er uddannet Projektledelse Green Belt. Kursisterne skal have interesse og entusiasme for at arbejde som mentor og coach for medarbejdere, der er uddannet Projektleldelse Green Belt, og løbende kører projekter. Virksomheder der er projektorienterede, og måske har projektorganisationer, kan med fordel uddanne 1% af deres medarbejdere Projektledelse Black Belt.

På 11 dage får du det sorte bælte

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service