C-Value

Torben Kjær Madsen

Torben Kjær Madsen

Torben Kjær Madsen

CEO ǀ Effektiviseringstræner

Kontakt informationer:

torben@c-value.dk

+455089 6000

Links:

Facebook

LinkedIn

LEAN Six Sigma underviseren som altid scorer højt blandt medarbejderne og kursisterne.

Torben Kjær Madsen er uddannet Six Sigma Master Black Belt og en af de få danske undervisere i alle niveauer af LEAN og Six Sigma. Desuden uddannet og underviser i LEAN værktøjerne.

Med uddannelsen i HD afsætning, en baggrund som logistikchef og ejer af PersonProfil KYBE® har han både et afsætnings- og menneskeligt perspektiv.

Torben har gennemført mange LEAN og Six Sigma projekter i praksis, hvor flere har givet 7-cifrede positive resultater. Han har mere end 20 års erfaring fra private og offentlige virksomheder samt kommuner, der ønsker at få optimeret både administrative og produktive gentagne arbejdsprocesser.

Virksomheder som Modulex A/S og SKY-LIGHT A/S har Torben tilknyttet som fast facilitator af proces effektivisering samt LEAN og Six Sigma underviser. Ligesom Danish Crown Pork, Danish Crown Foods og FRØSLEV har haft Torben tilknyttet i længere perioder.

Vores kunder fortæller, at de ser Torben som et naturtalent i at møde andre mennesker, der hvor de er. Balancen med at være både faglig og menneskelig stærk er en helt unik evne, som Torben besidder. Han er utrolig vellidt af alle kunder.

Torben underviser i alle kurser under:

LEAN

Six Sigma

TPM

Projektledelse

Effektiviseringskurser

Kompetenceudvikling

Vidste du...

At Torben har undervist, eksamineret og certificeret et tre-cifret antal kursister indenfor både LEAN Green Belt (Manager) og Six Sigma Green Belt?

At virksomheder i brancherne fødevarer og skilte- og wayfinding har uddannet hundredevis af medarbejdere LEAN Yellow Belt med Torben som underviser?

 

 
 
 

ǀ

Vores referencer

Referencer samlet 5 logoer

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000
+45 5089 6001

ADRESSE:
Essen 27 C
6000 Kolding