C-Value

Torben Kjær Madsen

Torben Kjær Madsen

Torben Kjær Madsen

CEO ǀ Effektiviseringstræner

Kontakt informationer:

torben@c-value.dk

+455089 6000

Links:

Facebook

LinkedIn

Facilitatoren, katalysatoren og holdunderviseren

Torben er utrolig vellidt i virksomhederne på alle niveauer i organisationen. Han er en af de stærke på markedet og en af de få som kan levere holdundervisning på alle niveauer indenfor LEAN, Six Sigma og TPM.

Torben Kjær Madsen er uddannet Six Sigma Master Black Belt og en af de få danske undervisere i alle niveauer af LEAN og Six Sigma. Desuden uddannet og underviser i LEAN-værktøjerne.

Med uddannelsen i HD afsætning, en baggrund som logistikchef og ejer af PersonProfil KYBE® har han både et afsætnings- og menneskeligt perspektiv.

Torben har gennemført mange LEAN og Six Sigma projekter i praksis, hvor flere har givet 7-cifrede positive resultater. Han har mere end 20 års erfaring fra private og offentlige virksomheder samt kommuner, der ønsker at få optimeret både administrative og produktive gentagne arbejdsprocesser.

Virksomheder som SKY-LIGHT A/S, Billund Aquaculture A/S og Dechra Veterinary Product A/S har Torben tilknyttet som fast facilitator, katalysator og holdunderviser. Ligesom Danish Crown Pork, Danish Crown FoodsFRØSLEV og Modulex A/S har haft Torben tilknyttet i længere perioder.

Vores kunder fortæller, at de ser Torben som et naturtalent i at møde andre mennesker, der hvor de er. Balancen med at være både faglig og menneskelig stærk er en helt unik evne, som Torben besidder. Han er utrolig vellidt af alle kunder.

 

Torben leverer facilitering og holdundervisning i jeres virksomhed:

Facilitering

LEAN

Six Sigma

TPM

Effektiviseringskurser

 

Vidste du?

At Torben har undervist, eksamineret og certificeret et tre-cifret antal kursister indenfor både LEAN Green Belt (Manager) og Six Sigma Green Belt?

At virksomheder i brancherne fødevarer og skilte- og wayfinding har uddannet hundredevis af medarbejdere LEAN Yellow Belt med Torben som underviser?

 

 
 
 

ǀ

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service