C-Value

Torben Kjær Madsen

Torben Kjær Madsen

Torben Kjær Madsen

CEO ǀ Danmarks stærkeste Effektiviseringstræner

Kontakt informationer:

torben@c-value.dk

+455089 6000

Links:

Facebook

LinkedIn

Facilitatoren, katalysatoren og holdunderviseren

Torben er utrolig vellidt i virksomhederne på alle niveauer i organisationen. Han er en af de stærke på markedet og en af de få som kan levere holdundervisning på alle niveauer indenfor LEAN, Six Sigma, TPM, Road to Value og Følgeskab

Torben Kjær Madsen er uddannet Six Sigma Master Black Belt og en af de få danske undervisere i alle niveauer af LEAN , Six Sigma og TPM. Desuden uddannet og underviser i konceptet Road to Value. Kommende underviser i konceptet Følgeskab.

Med uddannelser i HD-afsætning, merkonom i Organisation & Ledelse, Intern autitor  samt en baggrund som logistikchef og ejer af PersonProfil KYBE® ,har han både et afsætnings-, ledelsesmæssig og menneskeligt perspektiv.

Suppleret med 14 års ledelseserfaring fra Dansk Supermarked/Salling Group, Würth og Logstor, har indgående kendskab til alle niveauer, struktur og organisationsudfordringer i virksomheder. 

Torben har gennemført mange LEAN, Six Sigma og forandringsprojekter i praksis, hvor flere har givet 7-cifrede positive og dokumenteret resultater. Han har mere end 30 års erfaring fra private og offentlige virksomheder samt kommuner, der ønsker at få optimeret både administrative og produktive gentagne arbejdsprocesser.

Både fra tiden som leder og som selvstændig, har Torben styrket og forbedret ledelsesindsatsen i virksomhederne. 

Virksomheder som SKY-LIGHT A/S, Billund Aquaculture A/S , Dechra Veterinary Product A/S og Jeld-Wen Herning, har haft Torben tilknyttet som fast facilitator, katalysator og holdunderviser. Ligesom Danish Crown Pork, Danish Crown FoodsFRØSLEV og Modulex A/S har haft Torben tilknyttet i længere perioder.

Vores kunder fortæller, at de ser Torben som et naturtalent i at møde andre mennesker, der hvor de er. Balancen med at være både faglig og menneskelig stærk er en helt unik evne, som Torben besidder. Han formår at få medarbejderne med i forandringsrejsen mod det bedre.

 

Torben leverer facilitering og holdundervisning i jeres virksomhed:

Facilitering

LEAN

Six Sigma

TPM

Effektiviseringskurser

Road to Value

Følgeskab

 

Vidste du?

At Torben har undervist, eksamineret og certificeret et tre-cifret antal kursister indenfor både LEAN Green Belt (Manager) og Six Sigma Green Belt?

At virksomheder i brancherne fødevarer og skilte- og wayfinding har uddannet hundredevis af medarbejdere LEAN Yellow Belt med Torben som underviser?

 

 
 
 

ǀ

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service