C-Value

Er du nogensinde blevet kontaktet af en af danmarks stærkeste effektiviseringstræner? og få helt styr på, hvad du kan få af værdi til dig og din virksomhed.

 

Når vi kommer på besøg hos dig, vil vi rigtig gerne se din virksomhed og sammen lave en screening af hvilke muligheder du har.

Vi kan sammen finde ud af om du kan få tilskud og  hjælp til din investering. Selvom investering altid kommer tilbage mange gange i form af forbedringer og øge trivslen hos alle medarbejderne.

Du og dine medarbejdere er måske i målgruppen og kan få uddannelserne betalt af forskellige tilskudsordninger. Du kan blandt andet bruge dine optjente IKUF midler til at betale din uddannelse hos C-Value®. IKUF er at finde i København. Eksempelvis har medarbejdere fra brancherne fødevarer og reparation af maskiner fået betalt deres LEAN og Six Sigma uddannelser med IKUF midler.

 

Skal du kontaktes af en stærk effektiviseringstræner?

Du er altid velkommen til at kontakte C-Value® på mail eller telefon, om det for at høre nærmere om vores kurser og uddannelser, eller fordi du har et fagligt spørgsmål, så hjælper vi dig gerne på rette vej.

 

sample+45 50 89 6000

sample

 

 torben@c-value.dk

 

Vores referencer

Referencer samlet 4

Kontakt os

samplesampleTELEFON:
+45 5089 6000


ADRESSE:
6000 Kolding

 

 

Vi støtter miljøet

miljøvenlig pakning

Anerkendt service